Har aldrig varit så nöjd med mina fransar

Hallå där! Vad glad jag blir över att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Dagens inlägg kommer handla om företaget jag vänder mig till för att göra fransar i Luleå, vilket är Sara Pakkala. Då många av er har frågat om just det tänkte jag att det skulle passa att skriva ett inlägg om det.

I ungefär tre år har jag gått och fixat mina fransar, det är något som jag verkligen tycker att jag passar i. Sedan kan jag nog erkänna att jag är smått beroende av det, ser jag mig utan fransar tycker jag att jag ser helt annorlunda ut och jag tycker inte heller att det passar mig lika bra. Som sagt har jag fixat mina fransar ett bra tag och det har gjort att jag har gått till lite olika företag för att hitta mitt favoritställe. Under den här tiden har jag upplevt både bra och dåliga resultat, vilket jag har lärt mig av. På senare tid har jag börjat gå till Sara Pakkala för att fixa mina fransar i Luleå, det är stället som jag hittills gillar allra mest. När jag går dit får jag alltid ett bra bemötande och en god kundservice, dessutom är resultatet helt magiskt. Så fina fransar som jag får efter ett besök där har jag inte fått på någon annan salong, därför fortsätter jag gå dit. Eftersom många av er har frågat om mina fransar och många av er ger mig även mycket komplimanger för dem tänkte jag att det kunde vara snällt att ge tillbaka genom att berätta om företaget. Det gör att ni kan boka en tid där för att få lika fina fransar som jag. Självklart har alla olika åsikter om vad de tycker är fint och så vidare, så jag vill förtydliga att det här är företaget som jag upplever gör bäst fransar i Luleå.